vrijdag 13 december 2013

Another update

Nog één te gaan en de Week van de Borstkanker zit er weer op.  Maar voor het zover is: weer een update!

FEMMA HAMONT
Het “Femmateam van Hamont” haakte de voorbije weken tientallen rozetjes met het Femma-embleem op onder het motto “Vergeet-je-tietje-nietje”.  De kernleden van Femma Hamont zullen deze gehaakte accessoires dragen op het jaarlijks Femmakerstfeest voor haar leden op dinsdag 17/12/2013 om zo de actie tegen borstkanker onder de aandacht te brengen.
 

FEMMA WAARSCHOOT CENTRUM
Met 50 Femmavriendinnen gingen ze op 9/12/2013 naar het Shoppingcentrum in Wijnegem. De zelfgehaakte broche viel op.  Vele keren werd ons gevraagd wat deze bloem betekende.  Zo konden zij de boodschap van Femma, en hun solidariteit met vrouwen met borstkanker kenbaar maken aan een groot publiek.



FEMMA HEIST-STATION
Zij maakten roze margrieten en droegen deze op hun kerstfeest.



FEMMA OVERPELT HOLHEIDE
Het roosje dat samen met de uitnodiging voor het kerstfeest verstuurd werd naar hun leden.



FEMMA MOL SLUIS
Op 17/12 vindt het ontmoetingsfeest van Femma Mol Sluis plaats.  Ze versieren de zaal in Femmastijl en hebben de kerstboom alvast klaargemaakt.  De spreekster, Hilde Matheeuwsen, is de plaatselijke verantwoordelijke van Kom op tegen kanker.  Zij is werkzaam bij de gemeente Mol en de bezielster van LotinCo (Lotgenoten in contact).  Vele (ex-)borstkankerpatiënten (waaronder ikzelf!) nemen regelmatig deel aan initiatieven van deze organisatie bv. yoga, omnisport, ...

De afsluitende receptie van “Open Sluis” was op 30 november.  Ze droegen toen de Femmabloemen die ze zelf gemaakt hebben.
 
 
 

FEMMA HERENTALS
Marleen van Femma Herentals breide 100 roosjes die ze maandagavond (16/12/2013) op het ledenfeest zullen opspelden bij het binnenkomen van de deelneemsters.  Foto's volgen nog!


FEMMA KUURNE CENTRUM
Femma Kuurne Centrum stelde op 12/12/2013 haar jaarprogramma voor 2014 in de Klinker te Kuurne voor.  Iedereen droeg een roze accessoire om zo de vele vrouwen die getroffen worden door borstkanker te steunen en iedereen op te roepen zich preventief te laten screenen.  Femma strijdt samen met Think-Pink tegen borstkanker.



FEMMA NIEUW SINT-TRUIDEN





 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten