maandag 9 december 2013

De Week tegen Borstkanker is aangebroken!

De Week tegen Borstkanker is aangebroken en zelfs nu krijg ik nog volop mailtjes binnen van groepen die iets willen organiseren.  Het is fijn om te zien hoe geëngageerd jullie allemaal zijn en hoe ieder van jullie haar best doet om iets te betekenen voor de vrouwen die lijden aan deze vreselijke kanker.  Het blijft belangrijk om deze kanker, en ook andere kankers, vroegtijdig op te sporen.  Daarom een welgemeende dankjewel aan ieder van jullie die zich inzet om borstkanker bespreekbaar te maken.


FEMMA DESSELGEM+






FEMMA ROZENKRANS WILRIJK
Femma Rozenkrans Wilrijk heeft samen met het bestuur buttons gemaakt en de bedoeling is om deze uit te delen aan de leden.


FEMMA VILVOORDE CENTRUM






FEMMA HEUSDEN EVERSEL
Op dinsdag 10 december organiseert Femma Heusden Eversel een avondwandeling.  Na de avondwandeling kunnen de aanwezigen nog wat gezellig napraten met een tas zelfgemaakte soep, ter plaatse gebakken wafels, een drankje,...  Bij vertrek krijgt iedereen het lintje opgespeld.
Deze activiteit is opengesteld voor ALLE VROUWEN van Eversel.


FEMMA HASSELT RUNKST SINT-HUBERTUS
Op hun kerstfeest van 11-12-2013 dragen ze allen een roze accessoire uit solidariteit met de Think-Pink-actie rond preventie van borstkanker. De actie wordt die avond even toegelicht; ze doen mee in het aanmoedigen van preventieve screening  ter voorkoming van borstkanker bij alle leden, maar ook bij zoveel mogelijk vrouwen.


FEMMA OURODENBERG
Op hun algemene vergadering van 12 november kregen alle leden een zelfgemaakte accessoire  (gehaakt bloempje) opgespeld als teken van de strijd tegen borstkanker.  Tijdens de welkomspeech werd natuurlijk ook aandacht gegeven aan de week van 9 tot 15/12 onder de slogan vergeet-je-tietje-nietje.











FEMMA KUURNE CENTRUM
Femma Kuurne Centrum roept haar leden op om hun steun kenbaar te maken door een (al dan niet zelfgemaakt) roze accessoire te dragen op 12 december (startavond).  Geen zin om zelf iets te knutselen?  Een roze sjaaltje, lintje of dergelijke dragen is evenveel waard.


JONG FEMMA RIJKEVORSEL
Jong Femma Rijkevorsel zal aanwezig op de gezelligste kerstmarkt in de regio aan de Molen in Rijkevorsel.  Iedereen kan op zondag 15 december vanaf 13u tot 20u bij hen aan het standje komen smullen van heerlijke en mooi versierde cupcakes.  De opbrengst van de kerstmarkt gaat dit jaar naar Think-Pink.  Zo dragen zij graag hun steentje bij en willen ze borstkanker onder de aandacht brengen.



 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten