vrijdag 6 december 2013

Een overladen mailbox - hoe leuk! :)

FEMMA VRIENDINNEN TORHOUT
Femma Vriendinnen Torhout heeft volgende week een kerstontmoeting en zal daar een cheque overhandigen aan een medewerker van Think-Pink.  Elke aanwezige krijgt een roze lintje opgespeld.


FEMMA HINGENE
De foto's van het opspelden van lintjes tijdens hun winterfeest, vind je hieronder.



 
FEMMA KOERSEL-STEENVELD
Op woensdag 27 november richtte Femma Koersel-Steenveld een creatieve avond in in het teken van Think-Pink.  Zo willen ze hun bijdrage leveren aan de strijd tegen borstkanker.  Een 12-tal vrouwen haakten Femmabroches die tijdens het kerstfeest verkocht zullen worden aan € 1. Voor de kernleden worden er leuke hoedjes gemaakt.  De opbrengst van deze 'creaties' gaat naar de actie vzwRozerood.


FEMMA KESSEL-LO VLIERBEEK
Femma Kessel-lo Vlierbeek aan het werk op woensdag 27 november 2013.
Ze haakten en maakten ook een vilten variante, voor onszelf en voor (Femma)vriendinnen met de vraag om dit zeker tijdens de week van 9 - 13 december te dragen. Ondertussen zijn een aantal onder hen nog steeds bezig met het verwerken van alle restjes tot mooie bloemen.
Op 26 en 27 april 2014 nemen ze met een Femmateam 24u deel aan de Levensloop in Leuven ten voordele van de Stichting tegen Kanker.






FEMMA VILVOORDE CENTRUM
Bij de nieuwe groep Vilvoorde Centrum staat als eerste activiteit de borstkankeractie op het programma.  Zij maken de fimo-juweeltjes om deze volgende week te dragen.


FEMMA HERK-DE-STAD
Voor iedereen die naar het kerstfeest op 18 december komt, voorzien ze een witte ster in vilt met daarop een roze lintje dat ze dan kunnen opspelden.  Ze maken hiermee het verband tussen het feest van vrede samen met de actie.


FEMMA HEIST-STATION
Femma Heist-Station heeft aan al haar leden gevraagd om een roze margriet te maken en deze te dragen op hun kerstfeest op 10 december en tijdens de week van de borstkanker.



FEMMA ZWEVEGEM KAPPAERT
Enkele handige vrouwen hebben in de wekelijkse hobby de Femma-broche gemaakt.

 
FEMMA VRASENE
Op maandag 25 november had Femma Vrasene haar herfstfeest.  28 van de 42 leden waren erbij. 
Het was een aangename avond waar gezellig getafeld en gebabbeld werd.  Teamlid Loretje maakte de broches die je op onderstaande foto's ziet.  In de actieweek van 9 tem 15 december gaan de dames van Femma Vrasene de broche ook allemaal aandoen.
 
 

FEMMA HOMBEEK
Tijdens het kerstfeest op 17 december wordt elke deelneemster verwelkomt met een zelfgemaakte bloembroche (ontwerp Mariette).
 
 
FEMMA LANKLAAR
Femma Lanklaar zorgt ervoor dat iedereen tijdens de activiteiten O Bistro en Ajour breien een zelfgemaakte broche draagt.

 
FEMMA WILRIJK CENTRUM
Met onderstaand artikel maakten zij hun leden en ook de leden van KWB, met wie zij samen een maandblad uitgeven, warm voor de actie.  Bijgaande foto’s zijn van de kernledenvergadering van 3 december. Die avond maakten zij onder leiding van Monique, een creatieve duizendpoot en voormalig borstkankerpatiënte, een originele sleutelhanger, die elk kernlid tijdens de week van 9 tot 15 december zichtbaar zal dragen.
Week van de borstkanker!
De week van 9 tot 15 december werd uitgeroepen tot de week van de borstkanker. Alle Femmaleden worden dan opgeroepen om zichtbaar een accessoire te dragen dat refereert naar deze actie. Dat kan een roze (de kleur van think pink, de nationale borstkankerorganisatie) sjaaltje, bloem, speldje, button enz. zijn. Alle kernleden van Femma Wilrijk Centrum zullen die week een zelfgemaakte sleutelhanger dragen om hun solidariteit met de campagne te tonen.
 
 

 


 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten