vrijdag 29 november 2013

Heerlijk!


Joepie!  Mijn mailbox wordt overstelpt met mailtjes van groepen die activiteiten organiseren.  Heerlijk om te lezen!
 
 
FEMMA KUURNE CENTRUM
Op hun jaarlijkse startavond van 12/12/2013 staan ze even stil bij borstkanker.  Alle leden worden gevraagd om die avond een (al dan niet zelfgemaakt) roze accessoire te dragen.  Zo tonen ze zich solidair met de actie.  Roze en groene kaartjes worden uitgedeeld en een groepsfoto wordt aan de pers bezorgd.
 
 
FEMMA OPSTAL
Femma Opstal organiseert op vrijdag 13 december haar jaarlijks kerstfeest.  Ze zullen van de gelegenheid gebruik maken om elke aanwezige een roze lintje op te spelden.
 
 
FEMMA VLIERBEEK
Op woensdag 27 november gaan zij aan de slag met wol, haakpen en vilt om de Femma-broche vorm te geven.
 
 
FEMMA POPERINGE
Femma Poperinge vatte het initiatief op om samen met alle vrouwenorganisaties van Groot-Poperinge iets op poten te zetten rond de borstkankerpreventie.  Op 9 december organiseren zij een avond rond borstkankerpreventie. 
Het wordt een bijzonder interessante avond waarbij een gastpreker/deskundige uitleg komt geven rond het belang van borstkankerscreening.  Deze toelichting wordt gevolgd door een aantal getuigenissen.  Na afloop kan je de tentoonstelling bezoeken en wordt de gelegenheid geboden om met een glaasje nog wat na te praten in de ontmoetingsruimte.
 
 
FEMMA AALST-RECHTEROEVER
Donderdagavond 12 december staat in het teken van borstkanker en preventie.  Met de medewerking van Koninklijke villa en BZIO, CM en EUROPADONNA Belgium organiseert Femma Aalst-Rechteroever een infoavond.
 
Met aan het woord:
  • Dr. Van den Haute Jan: Belang van Borstkankerscreening en Preventie met praktische tips (gespecialiseerd in gynaecologische oncologie, gynaecologie)
  • Dr. Joos Erika: Revalidatie na borstkanker
    (revalidatiearts in Koninklijke villa en BZIO Oostende,
    Ondervoorzitter EUROPADONNA Belgium)
  • Mevr. Van den Bossche Freya vertelt over haar ervaringen en die van haar partner en kind.
    (
    schrijfster van 'Mijn partner, mijn kind, mijn kanker' en van '2 000 000 stappen naar mezelf')
  • Mevr. Tilley Nora praat over haar ervaringen leven met borstkanker en borstreconstructie (actrice)
 
 
FEMMA TORHOUT
Femma Torhout schenkt € 5 per aanwezige op haar kerstontmoeting (19/12) aan Think-Pink!  Het verzamelde bedrag wordt de avond zelf in ontvangst genomen door iemand van Think-Pink.

 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten