vrijdag 22 november 2013

Update!

Tijd om jullie nog eens een update te bezorgen!

De voorbije week was het hier nogal druk met de promotie rond Het Grote Naaiboek, vergaderingen, een opendeurdag waarop we de deuren geopend hebben voor 60 Femma-dames en natuurlijk ook de borstkankeractie.
Vergeet-je-tietje-nietje blijft een actueel onderwerp en we merken dat jullie volop bezig zijn met het in de kijker zetten van de actie.  De mailtjes van Femma-groepen die iets organiseren, komen vlot binnen net zoals de vraag om extra kaartjes en lintjes.  En dat doet deugd!
Zelfs wij zijn in gang geschoten met het maken van de accessoires.  Hieronder vind je alvast enkele foto’s van vlijtig werkende beroepskrachten.





En daarnaast natuurlijk ook een update van de groepen!

FEMMA WACHTEBEKE
Tijdens hun kerstfeest op 15/12 zullen ze hun zelfgemaakte Femma-broches verkopen ten voordele van Think-Pink. Deze broches werden gemaakt tijdens hun creasalon van 17/10 en 19/11.




FEMMA SINT-FRANSISCUS (OOSTENDE)
Op zaterdag 14 december (namiddag vanaf 14u ) en zondag 15 december staan zij op de kerstmarkt in de Veilinge (Pycke de ten Aerdelaan 47 te Oostende) en de opbrengst gaat dit jaar naar Think-Pink.
Ze zijn ook volop bezig met het maken van de Femma-broche en zullen die met veel plezier dragen.

Hieronder vind je twee van de talrijke zelfgemaakte geschenken die ze te koop aanbieden.







FEMMA LICHTAART
Femma Lichtaart had een leuke hobbyavond met Think-Pink als thema. De creaties die er gemaakt werden, waren vooral in roze: een muts, broches ...  Bij de koffie of thee werden de roze cupcakes gesmaakt. Sommigen kwamen enkel voor de gezellige babbel.




FEMMA WESTMALLE
Femma Westmalle zal tijdens haar kerstfeest (tijdens de week van de borstkanker) meer aandacht vragen voor de actie. Elk Femma-lid krijgt een mooie roze gehaakte bloem om op te spelden. De vrijwilligers zijn druk bezig om voor alle Femma-leden een gehaakte bloem klaar te hebben. Hier zie je ze in actie tijdens hun laatste breicafé.







FEMMA SINT-PAUWELS
Op hun kerstfeest, dat plaats vindt op 13 december, gaan ze de actie "Femma strijdt tegen borstkanker" in het daglicht stellen.  Alle bestuursleden dragen die avond een klein Femma-borstspeldje en een roze lintje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten